Skip to main content

Rail Cargo feliciteert Cabooter, CTT Twente en DSP

Geplaatst op 07-05-2021 | #NIEUWS

Lees verder

Bouw Railterminal Venlo afgerond
De nieuwe Railterminal Greenport Venlo, met een capaciteit van 600.000 teu en acht sporen van 900 meter de grootste van Nederland, zou eigenlijk medio vorig jaar helemaal klaar zijn. Maar die deadline is niet gehaald. ‘We kregen tijdens de bouw last van de stikstofbeperkingen, PFAS, corona en daarna ook nog eens vertraging door sneeuw. Maar nu is eindelijk de laatste klinker in de terminal gelegd. We hoeven alleen nog maar de figuurlijke schilderijtjes aan de muur te hangen’, vertelt Peter Pardoel, directielid van exploitant Cabooter Group.

Combi Terminal Twente bestaat 25 jaar
CTT is super trots al 25 jaar de containers van diverse klanten te vervoeren per binnenvaart, spoor en weg. De terminal operator heeft vestigingen in Hengelo, Almelo en Rotterdam. Vanuit CTT Rotterdam zijn spoorverbindingen naar onder andere Polen en Zwitserland. CTT ziet uit naar een duurzame toekomst met nog meer vervoer per binnenvaart en spoor.

DSP Nederland bestaat 20 jaar
Wat 20 jaar geleden begon als een eenmanszaak is inmiddels uitgegroeid naar een organisatie van ruim 45 medewerkers. Inmiddels is DSP uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het gebied van onderhoud & revisie in de railsector en heeft DSP een 2e vestiging geopend in Polen! Inmiddels wordt er al hard gewerkt aan de volgende stap.

Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van al onze evenementen, nieuws en updates. Schrijf je in voor de maandelijkse Spoornieuws(brief).