Skip to main content

Logistiekdag Nederland

Lees verder

Logistiekdag Nederland

Het hoofdthema is:

Samen bouwen aan meerwaarde. Dit kan door middel van: duurzaamheid, consolidatie, circulairiteit, samenwerkingen en data delen. Leer van de sprekers hoe je dit het beste kan toepassen. 

Luca Senis, Director Supply Chain Logistics DOW’ zal in gaan op de mogelijkheden van spoorgoederenvervoer in samenwerking met o.a. Bertschi Rotterdam

De impact van productie en logistiek is groot op de samenleving. Waarde krijgt een bredere betekenis in de toekomst, niet alleen economische maar ook ecologisch en sociaal/ maatschappelijke waarde worden meer meegewogen. Durf je dat op de agenda te zetten als bedrijf en out-of-the box na te denken over de lange termijn? Om daar vervolgens op de korte termijn andere en betere beslissingen voor de supply chain en logistiek te nemen?

Ga het gesprek aan met 100-150 andere ondernemers, beleidsmakers en directeuren uit de logistiek, samen maken we de toekomst!

WAAROM JE DIT NIET MAG MISSEN

WEES ER BIJ!

CONNECT

Complexe uitdagingen vragen om samenwerking. Daarom brengen we stakeholders uit de hele keten bij elkaar om te verbinden.

SHARE

Bevlogen topsprekers delen hun visie, lessons learned en out-of-the-box oplossingen om jou te inspireren en verrassen.

CREATE

Samen maken we de toekomst! Stap uit je dagelijkse praktijk, deel je ideeën en kom netwerken. Maak jezelf onderdeel van de oplossing.
Terug naar nieuwsoverzicht

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van al onze evenementen, nieuws en updates. Schrijf je in voor de maandelijkse Spoornieuws(brief).