Skip to main content

Spoorcongres 2024

17 april 2024 | #ROTTERDAM

Direct aanmelden

Spoorcongres 2024

Ook in 2024 heten we u graag welkom tijdens ons jaarlijkse spoorcongres. Hoe gaan de komende 20 jaar eruitzien voor het spoorgoederenvervoer? We bespreken het tijdens de komende editie.

Waarom je het Spoorcongres niet mag missen:

  • Verbinden: Het Spoorcongres is hét evenement voor de spoorgoederen sector in Nederland. Daarmee is het de uitgelezen kans om je netwerk te vergroten.
  • Commerciële kansen: Het Spoorcongres biedt de laatste trends & ontwikkelingen in de rail sector, waarmee u kennis opdoet om nieuwe kansen te creëren.
  • Kennis: Bevlogen topsprekers delen hun visie, lessons learned en out-of-the-box oplossingen om jou te inspireren en verrassen.

Datum

17 april 2024

Sprekers

Wordt nog bekend gemaakt.

Waar vindt het plaats?

Wordt nog bekend gemaakt.

Programma:

13:30 Ontvangst / Inloop
14:00 Start programma
14:05  Inhoudelijk programma
16:00 – 17:30 Borrel en afsluiting

Meld mij aan

Ontdek de nieuwste ontwikkelingen in het goederenvervoer en leg waardevolle contacten tijdens het Spoorcongres! Onze bijeenkomsten geven jou de kans om te leren over de aanpak van Rail Cargo bij de belangrijkste kwesties in de sector en om jouw eigen visie te delen.

Tjeerd Spierdijk spoorcongres
Nanouke DB cargo tijdens spoorcongres
Carel Robbeson tijdens Spoorcongres Rail Cargo

Meld je aan

Het programma zal in het begin van 2024 worden onthuld, maar je kunt je nu al aanmelden. Registreer je om automatisch updates over het programma, sprekers en locatie in je mailbox te ontvangen.