Skip to main content

#TOELEVERANCIERS

Voith Turbo B.V.

KOM IN CONTACT

Koppelstraat 3, 7391 AK TWELLO

T:+31 (0) 653545534 | E: gerard.kleinnulent@voith.com

Meer weten?

Naam contactpersoon

Functie

Contactgegevens

Voith Turbo B.V.

Voith Turbo is een van de toonaangevende leveranciers van mobilititeitstechnologieën en -services in de industrie, rail, scheepvaart, transport- en automotive sector. Voith Turbo ontwikkelt betrouwbare, zuinige, emissiearme producten en levert zo een belangrijke bijdrage aan veiligheid, efficiëntie en klimaatvriendelijkheid.

Dag in dag uit helpt Voith Turbo om miljoenen mensen, goederen en machines probleemloos van A naar B te verplaatsen. De uiterst geavanceerde technologieën zorgen voor transport en controle in de meest extreme omstandigheden – en dat op een veilige, zuinige manier. De aandrijfcomponenten en -systemen van Voith Turbo worden gebruikt in de meest uiteenlopende industrieën: overal waar vermogen omgezet moet worden in gecontroleerde verplaatsing.

Voith Turbo Scharfenberg®-koppelingen worden al meer dan 100 jaar betrouwbaar gebruikt in het personenvervoer per spoor. De goederenkoppelingen van Voith Turbo voor locomotieven en goederenwagens zijn gebaseerd op deze beproefde technologie en worden sinds 2019 commercieel ingezet. De toekomst van het goederenvervoer per spoor is digitaal, intelligent en verbonden. Alleen zo kunnen de beschikbare middelen optimaal worden benut en kan de goederenvervoerder overleven in de concurrerende logistieke markt. De digitale spoorwegrevolutie maakt namelijk mogelijkheden mogelijk die exploitanten helpen maximale efficiëntie te bereiken.