Skip to main content

#TOELEVERANCIERS

TOUAX RAIL

KOM IN CONTACT

p/a Bredaseweg 185, 4872 LA Etten-Leur

E: c.robbeson@touax.com

Meer weten?

Naam contactpersoon

Functie

Contactgegevens

TOUAX RAIL

TOUAX RAIL is de op één na grootste verhuurder van intermodale treinwagons in Europa. De eerste investeringen van de Touax-groep in de treinwagonindustrie begonnen in 1955 en sindsdien heeft de spoorwegdivisie een continue groei doorgemaakt, haar vloot in de afgelopen 10 jaar met vijf vermenigvuldigd en een totaal wagenpark van 11.000 goederentreinstellen / -platforms onder beheer bereikt.

Onze op maat gemaakte en flexibele leasingoplossingen van korte tot (middel)lange termijn lease met of zonder onderhoudsopties en ons gevarieerde aanbod van goederenwagons geven ons de mogelijkheid om een divers klantenbestand te bedienen, van nationale spoorwegmaatschappijen tot grotere en kleinere (private) spoorwegondernemingen.

Inspelend op de behoeften van klanten op het gebied van technische ondersteuning in het onderhoud van wagons is Touax Rail sinds eind 2011 ook gecertificeerd voor onderhoudsdiensten. Daarmee is Touax een zogeheten Entity in Charge of Management (ECM). Daarin werkt Touax Rail samen met 70 werkplaatsen en mobiel teams door heel Europa.

Xperience, bekwame managers, onze missie om een betrouwbare, eerlijke en gerespecteerde partner te zijn jegens al onze klanten en het belang van het leveren van hoogwaardige resultaten bepalen onze bedrijfsbeslissingen en is de gedragscode van ons kwaliteitsmanagementsysteem.