Skip to main content

T-Trex BV

KOM IN CONTACT

Deltakade 3, 5928 PX Venlo

T: +31 (0)77 323 70 00 | E: info@t-trex.nl

Meer weten?

Naam contactpersoon

Functie

Contactgegevens

T-Trex BV

Dagelijks en punctueel

Samen met onze partnergroep staan 75 vrachtwagens ter beschikking voor onze Europese transportactiviteiten. Dagelijkse ‘vertrekken’ garanderen een snelle en punctuele uitlevering van uw goederen. Onze ingrediënten hiervoor zijn; proactieve informatie, 24/7 opvolging van onze wagens (GPS systeem), continue contactmogelijkheden met de chauffeurs en laad- & los-bevestigingen.

Het vertrouwde adres

Een enkelvoudige transportopdracht, projecttransporten, een spoedtransport, van 1 pallet of colli tot complete zending, ambient of gekoeld: bij T-Trex BV bent u aan het juiste adres !

Inzicht en overzicht

Door onze jarenlange samenwerking met diverse grote opdrachtgevers zijn onze medewerkers o.a. bekend met gangbare boekingssystemen zoals Transwide, Transporeon, Mercareon, TMS en SAP. Dit stelt ons in staat om uw transportopdracht(en) snel en naadloos binnen ons bedrijfsproces te integreren.

Beheersen veiligheidsrisico’s

Tijdens het transport van uw goederen maken onze vrachtwagens altijd gebruik van bewaakte parkeerplaatsen. Ook wordt er tijdens het plannen van het transport steeds rekening gehouden met eventuele veiligheidsrisico’s. In het geval van een oversteek per boot gaan alle vrachtwagens begeleid over. Wij koppelen in dit kader nooit een trailer af, waardoor uw goederen te allen tijde onder de hoede van de chauffeur de overkant bereiken.

Ladingzekerheid

Tenslotte, ziet onze trailerpark-beheerder erop toe dat onze trailers (zowél in kwalitatief- als kwantitatief opzicht) voorzien zijn van álle gewenste en noodzakelijke ladingszekeringsmaterialen.

Kortom: uw transport is bij ons in vertrouwde handen!