Skip to main content

#HAVENS&INFRA

Strukton Rail

KOM IN CONTACT

Westkanaaldijk 2, 3542 DA Utrecht

T: 0031 (0)30 240 72 00 | E: info@strukton.com

Meer weten?

Naam contactpersoon

Functie

Contactgegevens

Strukton Rail

Strukton Rail is een full-service provider van railsystemen. Wij bieden een integraal pakket, van concept tot en met realisatie en onderhoud. Ons doel: een betrouwbaar en veilig spoor in Europa.

Internationaal
Vooruitkijken is over de grenzen heen kijken. Dit heeft geleid tot activiteiten in diverse landen, met uitstekende resultaten. In Europa hebben we naam gemaakt als één van de grootste railinfraspecialisten met een compleet pakket aan diensten. Strukton Rail is buiten Nederland actief in België, Italië, Zweden, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Noorwegen, Oostenrijk en Zwitserland.

Samenwerking
Met de inzet van de video-inspectietrein, ultrasoontrein en de UFM-120/160 meettrein van Eurailscout maken we in verschillende landen een betrouwbare totaalanalyse van de spoorstatus. Daarnaast sluiten we internationale allianties, gericht op technologische innovaties en krachtenbundeling. De kennis en ervaring die we hiermee opdoen komt ook ten goede aan de Nederlandse markt: internationale samenwerking loont!