Skip to main content

#TOELEVERANCIERS

Siemens Mobility B.V.

KOM IN CONTACT

Werner von Siemensstraat 1, 2712 PN Zoetermeer

T: +31 (0)70 333 35 78 | E: traffic.nl@siemens.com

Meer weten?

Naam contactpersoon

Functie

Contactgegevens

Siemens Mobility B.V.

Siemens Mobility is een separaat beheerde onderneming van Siemens AG. Siemens Mobility is al meer dan 160 jaar marktleider op het gebied van transportoplossingen en is voortdurend bezig met het innoveren van haar portfolio op het gebied van rollend materieel, spoorautomatisering en elektrificatie, turnkey systemen, intelligente verkeerssystemen evenals gerelateerde diensten.

Met digitalisering stelt Siemens Mobility aanbieders van mobiliteitsdiensten wereldwijd in staat om treinen en infrastructuur intelligent te maken, de waarde gedurende de gehele levenscyclus duurzaam te verhogen, de passagierservaring te verbeteren en beschikbaarheid te garanderen.

Locomotive Workshop Rotterdam

In November 2019 is Locomotive Workshop Rotterdam (LWR), een joint venture van locomotievenproducent Siemens Mobility en treinleasemaatschappij Mitsui Rail Capital Europe (MRCE), geopend. Deze werkplaats is voor preventief en correctief onderhoud, inspecties en updates aan elektrische locomotieven in Rotterdam en maakt het voor exploitanten van goederentreindiensten aantrekkelijker meer goederen over het spoor te vervoeren van en naar de Rotterdamse haven. Meer informatie is beschikbaar op: www.siemens.nl/mobility en www.lwr.nl.