Skip to main content

#TERMINALOPERATORS

RSC Rotterdam

KOM IN CONTACT

Albert Plesmanweg 200, 2088 GD Rotterdam

T: 0031 (0)10 491 36 00 | E: rsc@rscrotterdam.nl

Meer weten?

Naam contactpersoon

Functie

Contactgegevens

RSC Rotterdam

RSC Rotterdam is een overslagbedrijf gespecialiseerd in het overzetten van containers, wissellaadbakken en opleggers van en op shuttletreinen.

RSC Rotterdam heeft hiervoor de beschikking over 4 moderne kranen, 5 reachstackers en 3 terminaltrekkers met 12 multi-trailer-chassis ten behoeve van het interne transport.

De kernactiviteit van RSC Rotterdam is de fysieke overslag van containers, wissellaadbakken en opleggers inclusief het interne transport van deze eenheden, de tijdelijke opslag en het beheer ervan, alsmede de daarbij behorende administratie en benodigde controles.

De opzet daarbij is de door middel van vrachtwagens aangeboden laadeenheden snel en efficiënt op een treinshuttle te laden en de per treinshuttle aangekomen eenheden zo efficiënt mogelijk op te slaan voor snelle afgifte aan vrachtwagenchauffeurs die deze eenheden afhalen. Deze treinshuttles hebben een vaste vertrek- en aankomsttijd en een vaste eindbestemming door heel Europa.

RSC Rotterdam functioneert als betrouwbaar en flexibel ontkoppelpunt tussen railvervoer en wegtransport (optimalisatie van de keten).