Skip to main content

#TOELEVERANCIERS

Royal HaskoningDHV

KOM IN CONTACT

George Hintzenweg 85, 3068 AX Rotterdam

T: +31 6 30 15 68 85 | E: peter.boom@rhdhv.com

Meer weten?

Naam contactpersoon

Functie

Contactgegevens

Royal HaskoningDHV

Royal HaskoningDHV is al 140 jaar toonaangevend als ingenieursbureau, in advies en projectmanagement. Met onze expertise, partnerships en innovaties dragen we bij aan een betere samenleving en maken we de levens van grote groepen mensen wereldwijd gemakkelijker, gezonder en veiliger.

Ons team van Rail & Mobility Hubs bestaat uit meer dan 200 toegewijde professionals. De beschikbare kennis en expertise omvat het volledige spectrum van ontwerp, bouw, onderhoud en exploitatie van railway assets, inclusief stations en intermodale transithubs. Onze domeinkennis wordt aangevuld met kennis van de nieuwste digitale technologieën. We gebruiken ervaringen, opgedaan binnen projecten in de wereldwijde maritieme, haven- en luchtvaartindustrie, in rail projecten voor passagiers- en goederenvervoer. We bieden end-to-end-services gedurende de volledige levenscyclus van railway assets en verbinden het hele spoorweg ecosysteem. Op deze wijze dragen we bij aan het realiseren van de gewenste mobiliteitstransitie en geven we vorm aan de duurzame transportnetwerken van morgen.

Digitalisering en datagedreven werken is een thema dat in veel sectoren speelt en ook binnen de vervoerssector in de belangstelling staat. Wij laten u zien hoe Digital Twin-technologie kan helpen om capaciteitsproblemen te voorkomen en prestaties van het spoorsysteem te verbeteren. Door het onderhoud te optimaliseren of het gebruik van rangeer- en opstelterreinen te verbeteren. We zijn volop betrokken bij de implementatie van het European Rail Traffic Management System (ERTMS) en Automatic Train Operation (ATO) in Nederland.