Skip to main content

#LOGISTIEKDIENSTVERLENER

Richard Kempers

KOM IN CONTACT

Via San Gottardo 30, CH-6828 Balerna

T: 0041 (0)91 6952030 | E: intermodal@kempers.ch

Meer weten?

Naam contactpersoon

Functie

Contactgegevens

Richard Kempers

Richard Kempers SA bestaat sinds 1984 in Chiasso, aan de Italiaanse grens, en legt zich hoofdzakelijk toe op intermodaal transport op Italië, Zwitserland, Duitsland en Oostenrijk.

Ons ervaren team spreekt vloeiend Nederlands en Italiaans en dat maakt onze aanwezigheid aan de Italiaanse grens bijzonder: gemakkelijke communicatie met leveranciers én klanten.

De combinatie van eigen materieel en samenwerking met serieuze partners maakt het mogelijk om zendingen van “begin tot eind” te controleren. Bij ons heeft u altijd te maken met één contactpersoon die uw transporten verzorgt. Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat uw zendingen zowel kwalitatief als communicatief goed begeleid worden.

Waarom intermodaal transport?
Het is van wezenlijk belang om een alternatief voor wegtransport te bieden. Internationale doorgangswegen kunnen voor lange tijd gesloten blijven en overheden heffen steeds meer belastingen om wegtransport te ontmoedigen. De ervaring heeft ons geleerd, dat het mogelijk is om milieuvriendelijk te werken zonder kostenverhoging en verlies aan efficiency:

– groter laadvermogen tot 29 ton
– geen LSVA, Maut en Ecopunten
– vermindering brandstofgebruik
– vaste vertrek- en aankomsttijden
– respect voor het milieu
– minder lege kilometers