Skip to main content

RailRelease B.V.

KOM IN CONTACT

Waalhaven Oostzijde 83K, 3087 BM Rotterdam

T: 0031 (0)10 299 01 85 | E: info@railrelease.com

Meer weten?

Naam contactpersoon

Functie

Contactgegevens

RailRelease B.V.

RailReLease is een onafhankelijke Europese marktplaats voor wagons en locomotieven. De core business van het bedrijf is de flexibele verhuur en bemiddeling op korte en middellange termijn van wagons en locomotieven om tot transportoplossingen te komen.

Onder het motto “Flexibility = Effiency” probeert RailReLease meer flexibiliteit in de Railmarkt te creeeren door met flexibele oplossingen efficiënte vervoersstromen mogelijk te maken. Het doel van RailRelease is om de flexibiliteit binnen het railgoederenvervoer te vergroten en daardoor railtransport aantrekkelijker te maken. Het gaat hierbij om een oplossing, die verder gaat dan het puur leveren van een wagon of locomotief.

Na een succesvolle start van het bedrijf in 2005 is RailReLease inmiddels het oude kantoor in Almere uitgegroeid en heeft het bedrijf zich in 2007 gevestigd in Rotterdam. Het flexibel verhandelen van vrije capaciteiten in locomotieven en wagens in combinatie met een stuk klantgerichte strategische consultancy is een succesformule gebleken.