Skip to main content

#RAILEXPEDITEURS

Railco Europe B.V.

KOM IN CONTACT

Walmolen 61, 3352 AM Papendrecht

T: 0031 (0)78 639 00 15 | E: info@railco.nl

Meer weten?

Naam contactpersoon

Functie

Contactgegevens

Railco Europe B.V.

Railco is sinds 1999 een onafhankelijke transportaanbieder gespecialiseerd in vervoer per spoor en het vervoer hiervan en naartoe (zoals truck- en barge transport). Met ruim 80 jaar spoorkennis die onze medewerkers gezamenlijk in huis hebben, kennen wij de haken en ogen maar ook de bijna eindeloze mogelijkheden die het spoor te bieden heeft.

Onze kracht ligt in onze specialistische logistieke expertise, waardoor u verzekerd bent van de meest efficiënte en kosteneffectieve oplossing. Daarnaast is onze organisatiestructuur zo toegankelijk mogelijk, zodat u direct in contact bent met één van onze enthousiaste specialisten en u verzekerd bent van snelle en deskundige service.

Onze focus ligt op het transport van alle gangbare types maritieme en continentale containers. Naast het aanbieden van transportdiensten van de door u aangeboden units beschikken we over een uitgebreid Europees netwerk van aanbieders van equipment dat ter beschikking staat voor ‘cabotage’. We kunnen op vele assen interessante aanbiedingen doen met gebruik van alle mogelijke soorten containers, zowel voor incidentele als voor vaste ladingstromen.

Wij combineren onze diensten en services voor u in één totaalpakket op maat. Voor iedere opdracht bekijken wij welke combinatie de beste kosten/baten verhouding oplevert. Zo bent u er iedere keer van verzekerd dat uw vervoersvraagstuk professioneel wordt opgepakt en u er geen omkijken naar hebt.