Skip to main content

#TOELEVERANCIERS

Rail Trade

KOM IN CONTACT

Bredaseweg 185, 4870 AD Etten-Leur

T: 0031 (0)76 508 34 20 | E: carel.robbeson@railtrade.eu

Meer weten?

Naam contactpersoon

Functie

Contactgegevens

Rail Trade

Rail Trade bestaat uit twee bedrijven: Rail Trade Management en Rail Trade Capacity.

Rail Trade Management scout innovaties voor de railmarkt in Europa, begeleidt deze innovaties naar toepassingsgereedheid en draagt ze vervolgens over aan Rail Trade Capacity.

Rail Trade Capacity

Rail Trade Capacity is een neutrale makelaar die handelt in capaciteit van locomotieven, onderhoudsmaterieel, machinisten en veiligheidspersoneel.

Het doel van Rail Trade Capacity is de pieken en dalen in de capaciteitsbehoefte op de railmarkt beter in balans te brengen. Door het maken van een capaciteitscan bij uw organisatie bepaalt Rail Trade Capacity een capaciteitsbalans. Wij treden daarbij op als neutrale broker in locomotieven, machinisten, veiligheidspersoneel en onderhoudsmaterieel en bieden deze producten aan volgens het principe “Power by the Hour”.

Rail Trade Management en Rail Trade Capacity zijn begin 2009 opgericht door Carel Robbeson en John Erwich. Robbeson was als algemeen directeur zeven jaar verbonden aan Railion Nederland. Erwich was als financieel directeur zes jaar verbonden aan de winkelketen EXPO.