Skip to main content

#TERMINALOPERATORS

QTerminals Kramer Rotterdam

KOM IN CONTACT

Missouriweg 17, 3199 LB Rotterdam – Maasvlakte

T: +31 (0)181 36 28 80 | E: info@qterminals-kramerrotterdam.com

Meer weten?

Naam contactpersoon

Functie

Contactgegevens

QTerminals Kramer Rotterdam

In Rotterdam – Europa’s belangrijkste containerhaven – biedt QTerminals Kramer Rotterdam zowel grote als kleine klanten de best denkbare service in vrijwel alle facetten van de containerlogistiek.

 

Kramer City in de Waal-/ Eemhaven en Kramer Delta Depot op de Maasvlakte zijn als geen ander thuis in containeropslag, -reparatie en aanvullende onderhoudsdiensten. Overslag is bij QTerminals Kramer Rotterdam geconcentreerd op de Maasvlakte. Delta Container Services, een joint venture met ECT, legt zich toe op de overslag van lege en volle containers. Met Rotterdam Container Terminal heeft QTerminals Kramer Rotterdam sinds 2007 een state-of-the-art feeder-, shortsea- en binnenvaartterminal.

Via Kramer Cargo Securing krijgt onder meer de Douane in de Waal-/Eemhaven professionele ondersteuning bij het uitvoeren van inspecties.

RCT is een echte multimodale draaischijf. De drie eigen kopsporen van elk 300 meter geven direct aansluiting op de Betuweroute, de goederenspoorlijn die Rotterdam rechtstreeks verbindt met Duitsland. Aanvullende dienstverlening voor lege containers is beschikbaar via het naastgelegen Kramer Delta Depot.