Skip to main content

Optimodal Nederland B.V.

KOM IN CONTACT

Oudelandseweg 33, 3194 AR Rotterdam-Hoogvliet

T: +31 10 4943-900

Meer weten?

Naam contactpersoon

Functie

Contactgegevens

Optimodal Nederland B.V.

Optimodal Nederland B.V. is een neutrale logistieke dienstverlener, met als kracht het containervervoer van- en naar het Europese achterland per spoor, over water en de weg. Het uitvoeren van diensten als een betrouwbare vertegenwoordiger van diverse spooroperators maakt de portefeuille compleet.

Het bedrijf is opgericht in 1992 en gevestigd in Rotterdam. De aandeelhouders van deze, niet-beursgenoteerde, onderneming zijn DB Cargo Nederland NV met 24,3 procent van de aandelen, alsmede Kombiverkehr Intermodal Services AG te Bazel dat 75,7 procent van de aandelen bezit.

Met de hulp van ons zusterbedrijf Kombiverkehr Intermodal Services GmbH te Hannover, hebben we sinds januari 2009 een agentschap in Neuss. In 2016 kwam daar een agentschap in de grootste haven van Duitsland bij, in Hamburg.

Flexibiliteit en betrouwbaarheid garanderen

Samen met onze milieu- en kwaliteit bewuste klanten streven wij naar een constante verbetering alsook naar de ontwikkeling van het product- en serviceaanbod voor het multimodale containervervoer. Om de grootst mogelijke flexibiliteit en betrouwbaarheid te garanderen, werken wij samen met toonaangevende en gevestigde partners in de intermodale transportwereld. Dit resulteert in een uitstekende verbinding tussen bijna alle Europese industriële centra met de westelijke havens