Skip to main content

#INTERMODALRAILOPERATOR

Neska Container Line B.V.

KOM IN CONTACT

Laan der Verenigde Naties 89, 3316 AK Dordrecht

T: 0031 (0)88 8760 231 | E: prijgersberg@neska-containerline.nl

Meer weten?

Naam contactpersoon

Functie

Contactgegevens

Neska Container Line B.V.

Neska Container Line B.V. organiseert het containervervoer tussen de grote zeehavens en het achterland. Dankzij een groot transportvolume optimaliseert Neska Container Line de vervoersstromen in hoge mate, terwijl tegelijk flexibiliteit gehandhaafd blijft in de dienstverlening.

Vanuit het Dispatch Center overziet Neska Container Line de variabelen van elk transport, zoals aankomst in de zeehaven en bedrijfsprocessen bij de klanten. In het Neska Container Management Systeem worden deze gegevens gekoppeld aan realtime data van modaliteiten en terminals. Zo bepaalt Neska Container Line voor elk vervoer de effectiefste mogelijkheden: met eigen barge, trein en truck, via de aangewezen terminals en de beste routes.

Binnen het team van Neska Container Line werken mensen met achtergronden in gerelateerde vakgebieden. Uiteraard beschikken ze over logistieke kennis, maar ze kennen ook de dagelijkse praktijk bij de klanten. Ze adviseren over de mogelijkheden, volgen de transporten en houden klanten op de hoogte van het verloop.

Duurzaamheid en effectiviteit gaan hand in hand. Door het vak goed uit te voeren, minimaliseert Neska Container Line de CO2 uitstoot. Er worden moderne vervoersmiddelen ingezet en gebruik gemaakt van innovaties om de Carbon Footprint verder terug te brengen. Met bijvoorbeeld het Neska Container Line Water Taxi Systeem wordt onnodig vervoer van lege containers voorkomen.

Met zes terminals langs de Rijn en verbindingen naar satelliet terminals vormt Neska een intermodaal netwerk in het Benedenrijn-gebied. Het bedrijf is onderdeel van het wereldwijd opererende Imperial Group.