Skip to main content

#LOGISTIEKDIENSTVERLENER

Neele-Vat Logistics

KOM IN CONTACT

Bierbrouwerstraat 2, 3194 AP Rotterdam

T: 0031 (0)88 99 64 000 | E: rail@neelevat.com

Meer weten?

Naam contactpersoon

Functie

Contactgegevens

Neele-Vat Logistics

Neele-Vat is sinds jaar en dag gevestigd in de Rotterdamse haven. Een van de grotere Rotterdamse logistieke dienstverleners. Het familiebedrijf met een geschiedenis die 100 jaar teruggaat dat alle logistieke werkzaamheden in eigen hand houdt. En bovenal op en top Rotterdams. Dat is Neele-Vat Logistics in a nutshell.

Full service logistieke dienstverlener

Neele-Vat Logistics ontzorgt uw complete logistiek. Of u nu een vervoerder zoekt die goed de weg weet in Europa of een partij die uw zeevracht, warehousing of fysieke distributie organiseert. Wij bieden u een maatwerkoplossing voor ieder deel van uw logistieke keten. Voor één zending, maar ook als u behoefte heeft aan een regisseur voor een multimodaal en internationaal traject.

Het gebruik van intermodaal transport speelt een belangrijke rol in de Europese transportwereld. Sinds begin jaren 90 heeft Neele-Vat Logistics ervaring met intermodaal vervoer. Dankzij ons sterke netwerk zijn wij als geen ander in staat om uw ladingen te vervoeren hoe en wanneer u dat wilt.

Onze Nederlandse vestigingen zijn gunstig gelegen ten opzichte van spoor, havens, vliegvelden en wegen. Daarnaast is onze Italiaanse vestiging strategisch gelegen ten opzichte van alle belangrijke handelssteden in Italië. Vanuit deze vestiging wordt zorg gedragen voor de correcte afhandeling van uw goederen van, door en naar Italië.