Skip to main content

Naviland Cargo

KOM IN CONTACT

Ankerrui 11-13,
2000 Antwerpen
Van Riemsdijkweg 78,
3088 HD  Rotterdam

T: +31 6 43043415

Meer weten?

Naam contactpersoon

Functie

Contactgegevens

Naviland Cargo

Naviland Cargo, marktleider op het gebied van gecombineerd maritiem transport, combineren de taken van operator en transportagent door spoor- en wegvervoer (of binnenvaartvervoer) te combineren in één enkele logistieke keten.

Wij organiseren leveringen namens onze klanten (rederijen, expediteurs, tankoperators) met eigen middelen, ondersteund door een netwerk van onderaannemers. Het transportplan van Naviland Cargo is gebaseerd op alle verbindingen met de grote havens in Frankrijk en Europa en in het bijzonder: de zeehavens van Le Havre en Marseille, Fos, Hamburg, Antwerpen en Rotterdam richting de economische of industriële centra van Parijs, Lyon, Dijon, Rennes, Tours, Straatsburg, Toulouse, Bordeaux, Lille.
Onze core-business is het transport en de logistiek van maritieme containers, wissellaadbakken, tanks, enz., op onze treinen, ook voor-en natransport via onze Navitrucking ondernemingen.

Gecombineerd vervoer waarbij spoor- en wegvervoer worden voor u behandeld in één enkele logistieke keten (One Stop Shop):

  • Transport van maritieme containers
  • Wissellaadbakken
  • Tanks
  • Bulk
  • Vervoer van terminal naar terminal of van deur tot deur
  • Block-treinen

Opslag, containeronderhoud op onze eigen terminals
De maatschappij en dus ook onze klanten worden steeds gevoeliger voor de vermindering van de C02-uitstoot en eisen schoon transport. In deze ecologisch verantwoorde context vormt gecombineerd vervoer een duurzame oplossing vanwege de substantiële winst die het oplevert in termen van energiebesparing en beperking van het broeikaseffect.