Skip to main content

#LOGISTIEKDIENSTVERLENER

Lineage Logistics

KOM IN CONTACT

Trawlerkade 4, 1976 CB IJmuiden

T: +31 (0)88 5549900 | E: info@kloosterboer.nl

Meer weten?

Naam contactpersoon

Functie

Contactgegevens

Lineage Logistics

Kloosterboer is een financieel sterk en onafhankelijk familiebedrijf, met haar oorsprong in 1925. Ruim 4.300.000 m3 aan koel- en vriescapaciteit maakt Kloosterboer toonaangevend in de logistieke dienstverlening voor temperatuur gecontroleerde voedselproducten (o.a. vis, vlees, fruit, vruchtensappen- en concentraten, zuivel en aardappelproducten) in West-Europa. Het bedrijf is gespecialiseerd in opslag, stuwadoren, logistiek, douaneafhandeling en logistieke IT-oplossingen.

Kloosterboer biedt haar klanten een flexibele, transparante en onafhankelijke logistieke en supply chain dienstverlening. Hierbij staat het ontzorgen van haar klanten en het optimaliseren van de supply chain van A tot Z voorop. Logistieke specialisten treden op als sparring partner om de regie van de supply chain over te nemen en verder te optimaliseren in zowel financiële als operationele zin.

Bij Kloosterboer werken zo’n zevenhonderdvijftig medewerkers. Naast een tiental locaties in Nederland beschikt het bedrijf over een uitgebreid internationaal netwerk met vestigingen in onder meer Frankrijk, Zweden, Noorwegen, de Verenigde Staten, Canada en Zuid Afrika.