Skip to main content

#INTERMODALRAILOPERATOR

Jan de Rijk Logistics

KOM IN CONTACT

Leemstraat 15, 4705 RT Roosendaal

T: +31 (0)165 572 572 | E: sales@janderijk.com

Meer weten?

Naam contactpersoon

Functie

Contactgegevens

Jan de Rijk Logistics

Jan de Rijk Logistics opereert een eigen company trein die dagelijks vertrekt vanaf Duisburg en Kaldenkirchen naar Melzo (IT) en zo de Benelux en Ruhr met Noord-Italië verbindt. De trein vertrekt twee keer per dag, vijf dagen per week.

Levering door heel Noord-Italië

Jan de Rijk Logistics vervoert FTL, groupage- en deelladingen van en naar Italië. Wij halen de zendingen overdag op uw locatie op, waarna wij deze dezelfde avond met de trein laten vertrekken.

Jan de Rijk Logistics levert LTL en FTL ladingen met eigen transportmiddelen snel en betrouwbaar op de aankomst dag door heel Noord-Italië of Nederland.

Tevens beschikt Jan de Rijk Logistics over een eigen terminal voor naadloze integratie van spoorvervoer, wegvervoer en opslag in Roosendaal. De wagons worden in eigen beheer gerangeerd en high-secured en overdekt beladen. Deze terminal staat rechtstreeks in verbinding met het internationale spoorwegennet.

Jan de Rijk Logistics levert een betrouwbare deur tot deur service. Uw zending is zowel op de trein als bij het voor- en natransport traceerbaar. Contacteer ons vrijblijvend!