Skip to main content

#INTERMODALRAILOPERATOR

Hupac Intermodal

KOM IN CONTACT

Albert Plesmanweg 107c, 3088 GC Rotterdam

T: +31 85 8771403 | E: S.Schallach@hsl-netherlands.eu

Meer weten?

Naam contactpersoon

Functie

Contactgegevens

Hupac Intermodal N.V.

Hupac Intermodal is onderdeel van Hupac SA dat bestaat uit een groep van Europese vestigingen die gespecialiseerd zijn in het organiseren van intermodaal vervoer per spoor.

Hupac is sterk gespecialiseerd in het organiseren van intermodaal vervoer naar Italië. Het hoofdkantoor is gevestigd in Chiasso in Zwitserland. De Nederlandse vestiging werkt onder de naam Hupac Intermodal N.V.

Tot 1 oktober 2003 stond het bedrijf bekend onder de naam Trailstar NV, dat reeds een 100% dochteronderneming was van Hupac SA. Door de naamsverandering wil Hupac een heldere positionering in de markt bereiken. Hupac Intermodal is gevestigd in Rotterdam en organiseert shuttletreinen voor het onbegeleid vervoer voor zowel maritieme lading als intermodale units zoals wissellaadeenheden en trailers/opleggers.

Dankzij de meerdere vestigingen, kan Hupac dagelijks zo’n 60 shuttletreinen in Europa aanbieden. Het bedrijf is in Nederland vooral bekend vanwege de ruime ervaring met shuttles op Italië. Hupac is lid van de UIRR (Union Internationale des sociétés de transport combiné Rail-Route).