Skip to main content

#LOGISTIEKDIENSTVERLENER

H. Essers

KOM IN CONTACT

Transportlaan 4, B-3600 Genk

T: +32 (0)89 36 97 83 | E: Maarten.Moller@essers.com

Meer weten?

Naam contactpersoon

Functie

Contactgegevens

H. Essers

H.Essers werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, pharmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogwaardige goederen.

H.Essers biedt binnenlandse en pan-Europese multimodale oplossingen met eigen vestigingen op vertrek- en eindbestemming. Zowel per spoor als binnenvaart, shortsea en deepsea, kunnen alle soorten vrachten van elke omvang vervoerd worden.

De voordelen zijn legio: een hogere laadcapaciteit, filevrij en milieuvriendelijk. Door permanente monitoring van alle zendingen heeft de klant zijn volledige goederenstroom permanent en online in beeld.

Er zijn verschillende toepassingen van multimodaal transport. Er zijn de shuttle treinen tussen de H.Essers vestigingen Genk, Charleroi en Antwerpen, die het aantal vrachtwagens op de weg verminderen. H.Essers opereert ook via eigen company treinen dagelijks en rechtstreeks vanuit de Benelux naar Italië, Frankrijk, Spanje, UK, Scandinavië en de hele Balkan met inbegrip van Griekenland en Turkije.