Skip to main content

#TOELEVERANCIERS

Customs Support Holland B.V.

KOM IN CONTACT

Willem Barentszstraat 11 – 19, 3165 AA Rotterdam

T: 0031 (0)10 798 83 00 | E: rotterdam@customssupport.com

Meer weten?

Naam contactpersoon

Functie

Contactgegevens

Customs Support Holland B.V.

Customs Support is de neutrale douane agent die zich op Europees niveau richt op het aanbieden van totale oplossingen op het gebied van douane services.

Als internationale ondernemer verwacht u dat uw goederenverkeer gemakkelijk, efficiënt en kostengericht verloopt. Om dit te realiseren dient u de douane afhandeling correct en secuur te laten uitvoeren. Customs Support is uw partner op dit gebied. Door onze jarenlange ervaring en deskundigheid maar ook door onze service en klantgerichtheid zijn wij in staat om de zorg van een correcte douane afhandeling volledig uit handen te nemen.

Als professionele douane agent werken wij volgens de volgende principes:

Leveren van toegevoegde waarde
Wij nemen de tijd om naar onze klanten te luisteren hun specifieke behoeften op het gebied van douane expeditie te begrijpen en erop in te spelen.
Hiernaast beschikken wij over geavanceerde systemen en hoog gekwalificeerde ervaren declaranten met gedegen kennis van Europese douane wet- en regelgeving. Dit stelt ons in staat om al uw douane documenten snel, efficiënt en neutraal te kunnen afhandelen.

Afspraken nakomen
Wij dragen zorg voor een zeer nauwkeurige afwikkeling van de douane documenten en verlizen daarbij de specifieke wensen van onze klanten niet uit het oog. Waardoor onze klanten volledig op ons kunnen rekenen.

Integriteit
Door de hoogst normen te nemen wanneer het gaat om accuratesse, kwaliteit en het naleven van de wettelijke verplichtingen.

Customs Clearance
Customs Support biedt oplossingen voor alle douane activiteiten gericht op marktsegment en bedrijfsgrootte. Wij bieden uw organisatie zowel ondersteuning bij afwikkeling van douaneformaliteiten binnen als buiten de Europese gemeenschap.

Hieronder een korte greep uit onze diensten:
• Volledige afwikkeling van al uw importdocumenten en exportdocumenten.
• Het opmaken van uw transit documenten.
• Het verzorgen van uw tijdelijke invoer en uitvoer.
• Fiscale vertegenwoordiging.
• Het maken van uw opslagdocumenten.