Skip to main content

#Adviesbureau

Buck Consultants

KOM IN CONTACT

Meer weten?

Erik Mekenkamp

Erik Mekenkamp

Principal Consultant

Buck Consultants

Buck Consultants International is een toonaangevend, onafhankelijk en wereldwijd opererend adviesbureau, met kantoren in onder meer Nederland, Duitsland, Amerika en Azië.

  • Voor fabrikanten en logistieke dienstverleners: advies over supply chain strategie, (her)ontwerp van distributienetwerken, locatieadvies, verduurzaming van logistiek;
  • Voor logistieke hubs, regio’s, rijksoverheden en steden: benchmarking, marktanalyse, opstellen en uitwerken businessplannen (bijvoorbeeld voor uitbreidingen van intermodale hubs), gebiedsontwikkelstrategieën, gerichte marketingacties (bijvoorbeeld life sciences, hernieuwbare energieproducten), corridorontwikkeling, logistiek conceptontwikkeling, verduurzaming van de logistiek, CO2 reductie;
  • Voor logistieke vastgoedontwikkelaars & investeerders: strategieontwikkeling voor nieuwe markten, beoordeling van kansen voor nieuwe activa/locaties, ondersteunende marketingacties.

Internationaal actief

Met meer dan 75 fulltime professionals en meer dan achtendertig jaar ervaring ondersteunen wij meer dan 1.500 klanten. BCI wordt door het bekende Forbes Magazine erkend als een van de 200 beste managementadviesbureaus ter wereld.