Skip to main content

#INTERMODALRAILOPERATOR

BTT Multimodal Container Solutions

KOM IN CONTACT

T: +31 (0)13 583 85 85 | E: info@bttilburg.nl

Meer weten?

Persoon-rail cargo awards

Wil Versteijen

Directeur

BTT Multimodal Container Solutions

BTT Multimodal Container Solutions is al jarenlang een begrip op het gebied van multimodaal vervoer en biedt ‘door-to-door’ transporten aan binnen de corridor Nederland – Europa en Azië.

Door de professionele integratie van alle transportmogelijkheden – weg, water, spoor – biedt BBT Intermodal een perfecte oplossing voor alle ‘door-to-door’ transporten binnen de corridor Nederland-Europa en Azië. Door grote delen van het vervoerstraject per spoor of binnenvaart af te leggen, worden de nadelen die het wegvervoer met zich mee kan brengen vermeden.

Vertraging door toenemende congestie, stijgende brandstofkosten, stijgende tol- of loonkosten en de grote belasting op het milieu behoren tot het verleden door voor de diensten van BBT Intermodal te kiezen. Door te kiezen voor de diensten van BBT Intermodal, maakt u een bewuste keuze om CO2-reductie te realiseren.

Vervoer per spoor

Vervoer per spoor is een belangrijke multimodale schakel die vervoer tussen Nederland en vele Europese bestemmingen mogelijk maakt. Waar in veel landen de waterwegen niet toereikend zijn, beschikt een groot aantal landen in Europa en Azië wel over een goed railnetwerk.

Om grotere volumes over middellange afstanden te vervoeren is het spoor de ideale oplossing. Van al het spoorvervoer is zo’n 80% grensoverschrijdend.

Steeds meer verladers zien railgoederenvervoer als een duurzaam alternatief voor wegvervoer dat steeds duurder wordt en steeds meer hinder ondervindt van verkeerscongestie. Innovatieve vervoersconcepten dirigeren verladers naar het juiste spoor.

BBT Intermodal maakt hiervoor gebruik van verschillende eigen railterminals, zowel in Nederland als in Europa, waarmee garant wordt gestaan voor maximale flexibiliteit en vervoerszekerheid.

VOORDELEN

  • Zeer milieuvriendelijk en draagt bij aan duurzaam goederen vervoer middels COz-reductie;
  • Centrale regie voor overige logistieke activiteiten;
  • Diverse cross-dock locaties en faciliteiten voor zowel intercontinentaal als continentaal vervoer;
  • Kostenefficiënt