Skip to main content

#LOGISTIEKDIENSTVERLENER

Bertschi

KOM IN CONTACT

T:  0181 240 088 | E:

Meer weten?

Barry Mol Bertschi Rail Cargo

Barry Mol

Algemeen Manager Benelux / Bestuursvoorzitter Rail Cargo Information Netherlands

Bertschi

De vestiging van Bertschi in Rotterdam, gelegen aan de Theemsweg in de Botlek, midden in de Rotterdamse haven, biedt nu een opslagcapaciteit van 1.700 TEU containers voor gevaarlijke goederen en ruim 3.500 TEU containers voor niet-gevaarlijke goederen. De nabijheid van klanten, haventerminals en de directe verbinding met het Europese spoorwegnet is een van de belangrijkste strategische voordelen van de vestiging.

In samenwerking met grote chemieproducenten is het de afgelopen jaren mogelijk geweest om op de terminal diverse opslag- en overslag concepten voor vloeibare en bulk producten te ontwikkelen en te implementeren. Door dergelijke concepten is de opslag efficient gebruikt en is de bezettingsgraad op de terminal daardoor toegenomen. Gemiddeld staan er zo’n 1.500 containers in opslag, waarvan er bijna 700 als gevaarlijke stof zijn geclassificeerd. Samen met de 80.000 overslagen die jaarlijks nodig zijn om 14 intermodale verbindingen per week te kunnen voorzien, plus haar opslagconcepten, heeft de vestiging de afgelopen jaren de maximale capaciteit bereikt.

Door de sterke en snelle ontwikkeling zal in Q1 2024 wederom 20.000 m2 uitgebreidt gaan worden. Dit allemaal om de wensen van onze klanten nog te kunnen voorzien.