Skip to main content

#TOELEVERANCIERS

Ab Ovo

KOM IN CONTACT

Meer weten?

Naam

Functie

Ab Ovo

Ab Ovo is een innovatieve leverancier van zakelijke- en softwareoplossingen en is opgericht in 1997.Het bedrijf is leverancier van technologieoplossingen voor een breed scala aan logistieke processen. Vandaag de dag maakt Ab Ovo gebruik van afzonderlijke kanalen om de markt te benaderen, namelijk: 4RailCargo (Full ERP en SaaS) en Advanced Planning & Scheduling oplossingen.

Ab Ovo biedt hoogst gespecialiseerde logistieke software oplossingen, supply chain analytics en rail cargo oplossingen voor een breed scala aan wereldwijde klanten, zoals VR (Finse spoorwegen) Lineas (Belgische spoorwegen), Eurailscout (Nederlandse railinfrastructuur), enz.

Ab Ovo is in de loop der jaren een belangrijke speler geworden op het gebied van logistiek met uitgebreide ervaring en expertise in supply chain management, logistieke processen en geavanceerde planning- en optimalisatie oplossingen. De IT-specialist levert unieke software oplossingen op basis van onze in-house software ontwikkeling en gespecialiseerde software van een geselecteerd aantal zeer innovatieve partners.