Skip to main content

#LOGISTIEKEDIENSTVERLENER

A2B-Online

KOM IN CONTACT

Meer weten?

Caroline Koiter

Directeur

A2B-Online

A2B-online Container B.V. biedt betrouwbare short sea diensten aan vanaf de haven van Moerdijk naar verschillende havens in de UK. Onze terminal in Moerdijk is ideaal gelegen tussen Rotterdam en Antwerpen.

Waarom verschepen via Moerdijk?

Het verschepen van lading vanaf Moerdijk verlaagt de truckingkosten aanzienlijk. Het voordelig verschil in kilometers voor ladingen vanuit het oostelijk binnenland bedraagt 31 kilometer ten opzichte van de dichtstbijzijnde short sea terminal in Rotterdam. Daarbij komt, dat Moerdijk buiten het filegevoelige en sterk belaste snelwegennet rond Rotterdam ligt. Dit alles leidt ertoe, dat we een kostenefficiënte planning kunnen creëren en CO2-emissies verlagen. Hierbij is ons voordeel uw voordeel! Waarom verschepen via Moerdijk?

Multi modale mogelijkheden

Naast dat er in Moerdijk lading per truck kan worden afgezet zijn er op onze terminal ook binnenvaart- en treinaansluitingen. Dagelijks komen hier binnenvaartschepen en treinen aan uit verschillende delen van Europa en wordt de haven van Moerdijk als `hub` gebruikt voor verder transport met onze short sea diensten.

Kade tot Kade & Deur tot Deur