Skip to main content

Door-to-door via
het spoor van en
naar Tsjechië!

Rail Cargo Information Netherlands

Bekijk de bestemming

Tsjechië

Spoorvervoer naar Tsjechië: Ladingstromen en Intermodale Routes

Vervoer per spoor van en naar Tsjechië is mogelijk voor diverse soorten ladingstromen. Intermodale spoorverbindingen vanuit Rotterdam en Duisburg concentreren zich vooral op Praag en Ceska Trebova, waar doorverbindingen mogelijk zijn naar andere bestemmingen in Tsjechië en ook naar Slowakije. Daarnaast is er vanuit Antwerpen en Duisburg nog een treinverbinding naar Lovosice. Dit ligt iets ten noorden van Praag.

Via Routescanner krijgt u inzicht in alle wereldwijde (spoor) verbindingen voor uw container transport. Bekijk hieronder de kaart en plan direct uw transport:

Routescanner.com
Rail terminal poster

Download terminal kaart

Download hier de kaart met Intermodale Railterminals in Europa. Liever als fysiek exemplaar ontvangen? Stuur dan een mail naar naar koiter@railcargo.nl.

Kaart downloaden


  Best Practices

  Intermodaal is
  interessant voor
  grote volumes

  Volumes vervoeren via een combinatie van modaliteiten met het spoor als spil: er is nog veel te winnen. We spreken met verladers die de switch al hebben gemaakt. Waarom kiezen ze voor intermodaal en wat zijn de uitdagingen? Deze keer aan het woord, Wilco de Zwart van Outokumpu.

  Lees verder